Over ons

Stap binnen bij Tegelmart en ontdek een wereld van stijl en kwaliteit. Met meer dan 600 soorten tegels in onze showroom, begeleidt ons deskundige team je bij elke stap. Van selectie tot installatie, wij maken jouw project tot een vlekkeloze ervaring.

Betaalbare perfectie

Bij Tegelmart streven we naar perfectie zonder het budget uit het oog te verliezen. Onze missie is om hoogwaardige tegels betaalbaar te maken, zodat iedereen zijn droomruimte kan creëren zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten. Met onze super scherpe en eerlijke prijzen wordt het realiseren van jouw ideale interieur een haalbare droom. Of je nu op zoek bent naar tijdloze keramische tegels, trendy mozaïekontwerpen of luxueuze natuurstenen, bij Tegelmart vind je het allemaal. Laat ons je helpen om jouw visie werkelijkheid te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of je portemonnee te belasten.

Service Excellence

Bij Tegelmart geloven we in meer dan alleen het leveren van tegels; we streven naar uitmuntendheid in service. Ons toegewijde team staat klaar om jouw ervaring naadloos te laten verlopen, of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of professionele hulp nodig hebt. Met jarenlange expertise en een passie voor tegels, bieden onze deskundige tegelleggers een compleet pakket van begin tot eind. Van advies over materiaalkeuze en ontwerp tot vakkundige installatie, we zijn er om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van jouw project. Bij Tegelmart krijg je niet alleen tegels, maar ook een betrouwbare partner die jouw wensen begrijpt en realiseert.

Creëer herinneringen

Als kers op de taart nodigen we je uit om te genieten van een heerlijk bakje koffie terwijl je de mogelijkheden verkent in onze showroom. Bij Tegelmart gaan we verder dan alleen het creëren van vloeren; we creëren levenslange herinneringen. Ontdek vandaag nog de wereld van Tegelmart, waar jouw stijl begint en onze passie bloeit. Laat ons je inspireren en begeleiden bij het creëren van een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Maak van jouw huis een thuis met de perfecte tegels en de beste service die Tegelmart te bieden heeft.